Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Ce este o epidurala? Doare?

Raspuns mamica: "Epidurala este o injectie care se face doar la o anumita dilatatie, deoarece daca ai depasit dilatatia respectiva nu se mai face. Doare ca si o injectie normala, dar te ajuta sa nu mai ai dureri foarte mari daca nasti normal. Asta stiu ca o prietena a vrut sa faca, dar pana a ajuns la doctor depasise dilatatia respectiva si nu i s-a mai facut."

Raspuns mamica: "Epidurala este un fel de anestezie locala care iti va diminua durerile si nu vei mai simti foarte intens durerile din timpul nasterii. Nu doare mai rau decat o injectie normala sau mai tare decat durerile facerii si se face in coloana de catre medicul anestezist."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.