Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Sunt riscuri ale inseminarii artificiale ?

Raspuns mamica: "Dintre riscuri as aminti faptul ca se poate face o infectie a uterului, care duce la o boala numita endometrita; hormonii folositi pot determina anumite simptome la femei: caldura, depresie, iritabilitate, dureri de cap, insomnii, chisturi ovariene etc."

Raspuns mamica: "Riscurile unei inseminari artificiale sunt minime, mai ales daca mami este sanatoasa. Faptul ca sperma nu poate fi sterilizata 100% poate provoca unele probleme. Ce nu mi se pare corect este faptul ca bebelusul nascut pe aceasta cale are 30 % sanse sa fie parinte."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.