Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ziua de nastere este in post. Mancare de post sau nu?

Raspuns mamica: "Daca cade intr-o miercuri sau vineri e mai bine sa faceti un efort sa pregatiti preparate de post. Dar daca cade in celelalte zile poti face o exceptie sa pregatesti mancare de frupt. Sau daca cad miercurea sau vinerea poti sa faci petrecerea in alta zi cu mancare de frupt. Schimbari sa pot face pana la urma."

Raspuns mamica: "Este ziua de nastere a copilului sau a ta? Daca e a copilului nu cred ca se merita sa faci mancare de post, mai ales daca vin si alti copii la petrecerea lui. Copii sunt pofticiosi... Mai ales de aperitive si dulciuri... dar daca e ziua ta... poti face mancare de post... ai de ales intre atatea feluri delicioase... si de post."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.