Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Osanit granule se pot dilua in putina apa? Mie sa nu se innece :(

Raspuns mamica: "Da, le poti dilua fara nici un fel de probleme ... Efectul este acelasi. Nu cred ca se poate inneca cu ele, nu ai de ce sa iti faci griji. Noi am luat osanit granule ca atare, nediluate si nu am avut nici un fel de probleme. Le sta in fire mamicilor sa se ingrijoreze."

Raspuns mamica: "Osanit nu am luat niciodata dar am diluat de exemplu oscilococcinum in apa pentru fetita cand avea sub 1 an ( si nu avea nici un dinte). Granulele astea s-au diluat foarte greu dar am reusit. Sigur ca ii poti dilua osanitul cu apa. Ii va fi mai usor copilului sa le ia."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.