Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Mamico, cum iti dai seama ca ai ciclu peste sarcina????

Raspuns mamica: "In primul rand cantitatea este diferita fata de un ciclu normal, durata e diferita si aspectul e diferit! Ca sa nu ai dubii mami fa un test de sarcina.... asa e cel mai simplu! Nu am patit-o asa ca nu iti pot da mai multe detalii pentru ca doar asta stiu din ce am citit."

Raspuns mamica: "Este o intrebare foarte foarte dificila ... Daca tu banuiesti ca esti insarcinata si totusi ai ciclu ar trebuie sa iti faci un test de sarcina pentru siguranta ta. Cazurile sunt destul de rare, dar reale totodata .. cunosc personal o femeie care a avut ciclu peste sarcina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.