Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Care termometru este mai performant: electronic sau clasic ?

Raspuns mamica: "Consider ca termometrul electronic are cea mai mare precizie. Insa trebuie avuta mare grija sa schimbam bateria periodic deoarece daca bateria este slaba, ne poate indica cifre eronate si acest lucru duce la aplicarea incorecta a siropurilor antitermice."

Raspuns mamica: "Acum mai in toate farmaciile se gasesc cele digitale deoarece am inteles ca pe cele cu mercur le-au scos din functiune deoarece erau toxice in cazul unui accident.Iar cele digitale sunt mai bune si mai usor de citi decate cele normale .Doar ca se spune ca acesta digital poate arata rerori dar se poate calibra."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.