Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

La cate saptamani se face triplul test si in ce consta ?

Raspuns mamica: "Eu am facut triplul test la 5 saptamani... si l-am facut la o clinica din Iasi... intai mi s-au facut cateva analize de rutina... sa vada daca totul e bine cu mine si bebe... iar a doua zi... am facut testul... dar am avut recomandare de la medicul meu."

Raspuns mamica: "Triplul test sau ecografia de mofologie fetala de trimestrul II se face intre 22 si 24 de saptamani de sarcina. Eu l-am facut in saptamana 22 pentru ca nu m-a lasat mai devreme sa-l fac. Prin acest test de identifica anomaliile iar daca sunt depistate malformatii medicul recomanda amniocenteza pentru a se pune un diagnostic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.