Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Apa sau ceai pentru o fetita de 5 luni se poate? Sau numai dupa diversificare?

Raspuns mamica: "Normal ca se poate da ceai si apa la aceasta varsta. Ceaiul se poate da inca din primele zile de viata cand bebele are colici. Se alterneaza laptele cu ceaiul. Ceai doar intre mese. Apa se adauga pe parcurs, dar sa fie o apa curata, fiarta si racita. Nu mult, dar cateva gurite da, pentru ca si la bebe ii este sete chiar daca papa doar laptic."

Raspuns mamica: "Sincer eu am dat ceai fetitei mele inca de la 2 luni, deoarece avea colici si ii dadeam ceai anticolici, Alinan, care era foarte bun si la gust si o si ajuta cu colicile. Poti sa-i dai ce vrei, dar apa nu stiu daca vrea deoarece trebuie sa se obisnuiasca mai intai cu ea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.