Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Daca nu ati avea nici o problema de sanatate cum ati alege sa nasteti?

Raspuns mamica: "Eu am nascut prima data natural si asa as face-o si a doua oara. Dumnezeu mi-a dat puterea si am trecut peste nastere, in doua zile dupa nastere am fost ok, mi-am putut ingriji bebelusul singura, l-am putut tine in brate, m-am putut ocupa de el fara ajutorul nimanui."

Raspuns mamica: "Raspunsul meu este foarte simplu: as naste normal pentru ca este mult mai sanatos si mult mai bine pentru copilas pentru ca m as ocupa de el mult mai bine, pentru ca te poti reface foarte repede. Decat printr-o cezariana prin care te refaci mult mai greu si sunt dureri foarte mari dupa sarcina."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.