Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Ce temperatura trebuie sa aiba apa in care scalzi nou-nascutul ?

Raspuns mamica: "Apa trebuie sa fie la temperatura corpului, respectiv la 36 grade Celsius sau 36.5 grade Celsius, insa nu mai ridicata, pentru ca celui mic nu ii va fi bine si nu ii va placea. Trebuie sa fie nu prea rece si nici prea calda, pentru ca pielea bebelusului este foarte sensibila si nu se poate adapta la conditiile de temperatura."

Raspuns mamica: "Eu verificam apa cu cotul de fiecare data ininte sa-i fac baie, sunt termometre speciale, de apa, prin care poti verifica temperatura apei, adica 38 de grade, mai mica mi se pare ca e prea rece, insa cu cotul este cea mai eficienta metoda, pentru ca este sensibil si iti dai seama daca este potrivita pentru copil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.