Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Toamna asta incepe si baietelul meu gradinita (cu program prelungit). Ce trebuie sa fac? Am asa emotii... oare cum o sa stau fara el atatea ore pe zi stiind ca e la gradi. Cum a fost pentru voi, parintii, prima zi in care ati lasat copii la gradinita?

Raspuns mamica: "Vai... eu l-am dus la doi ani si jumatate si plangea de ti se rupea sufletul. Nu vreau sa te descurajez ca nu stiu cum va fi in cazul tau si mai ales nu stiu ce varsta are copilul, dar iti spun sincer ca al meu a plans tot semestrul I iar incepand cu al doilea nu a mai avut nicio problema. I-am disperat pe cei de acolo cu telefoanele... sunam mereu sa vad ce face, ce se intampla. Acum nu mai avem nici un fel de problema."

Raspuns mamica: "Cum sa fie... cu urlete si plansete ! Pai pentru copil o sa fie mai grea despartirea! Tu crezi ca o sa te plictisesti? Cauta ceva de munca prin casa, in cazul in care nu lucrezi si o sa vezi ce repede trece timpul ! E normal ca o sa fii cu gandul numai la el ... ce face, e cuminte, s-a adaptat...."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.