Mancarica de linte ati gatit? Verde sau rosie? Nu am incercat pana acum :(Raspuns mamica: "Da, am gatit linte rosie. Este foarte gustoasa, o ador. Si supa de asemenea. Iata reteta: 250 g linte rosie, 2 cepe (pe care le lasi intregi), 2 morcovi, o telina, sare, 1-2 linguri ulei de masline delikat de legume natural, marar proaspat. Cum se prepara: Lintea se spala in "6-7 ape" , morcovi, telina - toate se rad, ceapa o lasi intreaga (ca sa nu ii provoace arsuri copilasului, o lasi decat sa ii lase gustul, apoi o scoti dupa ce termini mancarea) si se pun la calit cu 1-2 linguri de ulei si apa cat sa le acopere; - se adauga lintea si apa clocotita cat sa acopere compozitia - se condimenteaza cu sare, condiment de legume natural - se completeaza cu apa clocotita de cate ori este necesar, pana lintea este fiarta (timp - aproximativ 20 minute) - cand este gata se adauga marar proaspat tocat. P.S. cand lintea este gata ea trebuie sa sa desfaca in 1000 de firicere, ai sa vezi." Raspuns mamica: "Buna, dar noi am gatit linte verde, chiar a fost foarte gustoasa ... i-a placut si printesei, am fost foarte mirata de obicei nu vrea fasole si nici mazare, dar ''mancarica speciala'' a vrut-o ... Mie imi place foarte mult ... doar sotul s-a dovedit un pic mai mofturos." Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici! |