Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum pot s-o fac pe fetita mea de 4 ani sa nu mai arunce cu mancare?

Raspuns mamica: "Incercati sa-i explicati ca mancarea vine de la Doamne Doamne si se va supara daca ea va mai arunca cu mancare in loc sa o manace. Daca nu functioneaza, lasati-o flamanda - urmatoarea masa va fi apreciata, nu aruncata. E greu, dar cateodata trebuie sa apelam la solutii extreme pentru a ne determina copilul sa ne asculte."

Raspuns mamica: "Explica-i de ce nu e bine sa arunce mancarea. Spune-i ca doar cu ajutorul mancarii ea va creste mare si frumoasa. Spune-i ca te vei supara pe ea si ca tu ai muncit facand acea mancare. Mananca si tu alaturi de ea si arata-i ca tu nu o arunci pe jos."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.