Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cand ar trebui sa nu mai port un sutien cu sarma in timpul sarcinii?

Raspuns mamica: "Dupa parerea mea, sutienul cu sarma pe timpul sarcinii ar trebui evitat. Sunt sutiene speciale pentru aceasta perioada, care iti vor sustine la fel de bine sanii si care nu au nici cusaturi care sa te jeneze sau sa te incomodeze. Dupa nastere poti folosi un sutien pentru alaptat."

Raspuns mamica: "Mie doctorul meu mi-a interzis sa port sutien cu sarma pe timpul sarcinii, dar cel mai important este sa nu il folosesti nici cand alaptezi si mai ales daca faci mastita, adica furia laptelui, ca poate dauna. Mergi la farmacie si iti cumperi un sutien pentru gravide."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.