Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa calmez bebelusul dupa ce a mancat?

Raspuns mamica: "Dupa ce a papat bebelusul se aseaza in fata ta cu fata spre tine, lipit de tine si se bate usor de trei ori pe spate pana ce ragaie un pic, dupa ce a eliminat gazele se simte mult mai bine, eu pe fetita mea ii mai masam burtica, de multe ori chiar avea efect."

Raspuns mamica: "Dupa fiecare masa, de fiecare data dupa ce alaptezi, il ridici si il pui cu capul pe umarul tau si il bati usor pe spate pana scoate aerul, nu de 2, 3, 4 ori ci pana elimina aerul; acest lucru poate sa dureze si 20 de minute, te plimbi usor cu el daca nu il bati pe spate si nu masezi burta imediat dupa ce mananca, caci poate sa vomite. "

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.