Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata. Cum pot sa fac copilul sa se intoarca?

Raspuns mamica: "Nu poti sa faci copilul sa se intoarca ... copilul se intoarce ori nu; cel putin eu nu am auzit pana acum sa existe vreo metoda prin care sa poti intoarce copilul... daca nu se intoarce atunci ti se va face cezariana, acum majoritatea fac cezariana asa ca nu iti fa griji, important e sa fiti voi bine ..."

Raspuns mamica: "Nu ai cum sa faci tu copilul sa se intoarca, el se intoarece singur, daca nu se intoarce sunt si alte metode sa nasti, poti naste prin cezariana, dar mai bine stie doctorul tau specialist, mergi si fa un ecograf si vezi daca se intoarce, si ce iti recomanda."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.