Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sanii mei sunt plini de lapte si ma dor. Ce pot sa fac ca sa nu mai fie asa?

Raspuns mamica: "Achizitionati o pompa de san manuala sau electrica si goliti-va sanii atunci cand ii simtiti prea plini, daca bebelusul dumneavoastra nu reuseste sa goleasca sanul. Daca sanul nu este golit si va doare - puteti face mastita, care daca nu e tratata la timp,necesita operatie."

Raspuns mamica: "Asta am patit si eu la 6 luni de la nastere am facut furia laptelui, la inceput ma dureau, iar a doua zi nu ma puteam misca si erau tari tun, cu noduli tari si durerosi. Si m-am muls nu a last laptele si mai ales ca fetita mea sugea mult, asa ca am fost la medic si am avut noroc ca am ajuns la timp."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.