Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Tocmai am descoperit ca sunt insarcinata. Cand voi consulta pentru prima data o moasa si ce se va intampla?

Raspuns mamica: "Felicitari! Ar trebui sa iti cauti, de la cunostinte de exemplu, un medic, pe care ti-l recomanda, si daca esti multumita sa mergi cu el pana la capat daca nu il poti schimba dupa aceea; conteaza foarte mult sa ai o legatuta buna cu medicul tau, adica sa te simti bine in compania lui ... poti intreba orice doresti sa afli iar restul te va indruma medicul."

Raspuns mamica: "Felicitari! Ar trebuie sa mergi mai intai la medicul de familie sa te ia in evidenta, apoi sa-ti cauti un doctor specialist, sa-ti faca o ecografie, sa vada cum e sarcina, doctorul specialist iti va da sa faci un set de analize pentru tine, sa afle si starea de sanatatea bebelusului."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.