Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce credeti despre desenele Sofia I? Mi se pare educativ pentru copii.

Raspuns mamica: "Chiar sa stii ca este un desene animate foarte frumos si educativ. Foarte rar mai vezi in ziua de azi un desene animate in care se vorbeste frumos iar personajele sunt atat de frumos colorate. Chiar si eu ma uit uneori alaturi de micuta mea."

Raspuns mamica: "Mie personal imi plac. Sunt educative si arata cat de frumoase sunt prieteniile, greselile se intampla sii pot fi indreptate cand ne dam seama de ele si multe alte lucruri frumoase. Eu am un baietel, dar pana si el e fascinat de Sofia. A inteles cat de delicate sunt fetitele,,.. si acum stie sa le trateze cu delicatete."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.