Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Cati mililitri de lapte trebuie sa suga un copil de cateva luni ?

Raspuns mamica: "Trebuie sa stii exact varsta copilului apoi greutatea ... oricum daca este alaptat la san atunci trebuie sa i se dea de cate ori cere el/ea si bea atat cat are nevoie. Surplusul il va elimina. De multe ori le face mare placere sa suga si la final dau afara o cantitate mai maricica de lapte. dar acela est surplusul."

Raspuns mamica: "Depinde de la copil la copil. Daca este mai mancacios, obligatoriu va manca mai mult decat un copil care nu este. Fetita mea de exemplu nu a supt san de la mine, nu i-a placut laptele, si a fost hranita la maternitate cu borcanelul. Manca portia ei plus portiile celorlalti doi bebelusi din salon, acestia fiind hraniti la san."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.