Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand ii putem lua prima carte de colorat copilului?

Raspuns mamica: "Nu stiu, cred ca de la 2 ani ...Ceva pe care sa scrie in primul rand, culori, creioane ... Eu cu fiica mea coloram la inceput amandoua intr-o carte cu fructe, vorbeam despre fructe ... dupa aceea am inceput sa desenam tot felul de lucruri. Si in momentul de fata adora sa coloreze."

Raspuns mamica: "Prima data i-am cumparat baietelului meu prima carte de colorat cand avea 1 an si 5 luni....adica intelegea mai bine cand ii explicam anumite imagini si incercam impreuna sa tina un creion colorat in manuta. Dar ii poti cumpara atunci cand crezi tu ca e necesar."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.