Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Stiti daca mama are glaucom poate sa ia si copilul ?

Raspuns mamica: "Da, poate fi genetic din cate stiu eu, insa nu inseamna ca poate neaparat sa mosteneasca; oricum se poate depista inca de la nastere daca are copilul glaucom sau in primii ani de viata; am inteles ca apare si daca mama a avut o infectie in timpul sarcinii."

Raspuns mamica: "Da, din cate stiu se poate sa se transmita si copilului, dar in multe cazuri copilul nu are glaucom chiar daca mama are. Dar se poate depista inca de la nastere si poate fi redus, nu se trateaza si nici nu se stopeaza dar prin picaturi se poate reduce durata de actiune cu pana la cinci ani."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.