Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Pentru un tanar /tanara de 13 ani care este ce mai puternica motivatie?

Raspuns mamica: "Cred ca varsta sau invatatul sau boala sau probleme de orice fel, dar depinde pentru ce anume motivatia? Imi amintesc ca eu, de multe ori, scapam spunand ca sunt bolnava sau ca am de invatat sau fel si fel de probleme; dar cea mai puternica motivatie pentru noi cand ne gandim la un copil de 13 ani e varsta."

Raspuns mamica: "Avand in vedere ca la 13 ani e varsta pubertatii - cea mai puternica motivatie... nu prea exista. Acum tot ce zboara se mananca, mama nu stie nimic, pot face tot ce vreau - cam asta e mentalitatea lor. E greu sa tii un copil pe linia de plutire la aceasta varsta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.