Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand pot sa-i fac unghile cu oja fetitei mele? Nu ca m-as grabi dar sa ma pregatesc usor-usor.

Raspuns mamica: "Oooo, cred ca niciodata nu vom fi pregatite la cate surprize ne fac copii nostrii. Eu desi nu imi fac unghiile copila a gasit o oja ratacita si a inceput sa isi faca unghiile. Am intrebat-o ce face si mi-a zis ca ''se face si ea mai frumoasa ca unghiutele ei vor sa fie frumoase si ea le asculta sa nu le lase triste, daca nu le face ar fi tare triste si ea nu le poate auzi cum plang '' Nu e mare are doar 4 ani si un pic dar are niste replici...."

Raspuns mamica: "Evita acest lucru cat se poate de mult. Lacul de unghii contine toluen si formaldehida. Acestea sunt substante toxice, chiar cancerigene, care pot usuca placa unghiala. Aceste substante sunt interzise in UE din cauza toxicitatii lor, insa exista si astazi in Romania fabrici care le folosesc in productia de oje."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.