Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

La ce varsta incepe un copil normal sa vorbeasca?

Raspuns mamica: "Depinde de copil si de mediul in care este crescut. Sunt copii care vorbesc bine si se fac intelesi de la 2 anisori si copii care incep sa vorbeasca dupa ce implinesc varsta de 3 anisori. Mai e si categoria copiilor care se alinta si nu vor sa vorbeasca corect decat atunci cand intra la scoala."

Raspuns mamica: "Depinde de fiecare copil in parte. Copii au nivele de dezvoltare diferite. Va vorbi cand va fi pregatit. Normal pe la 4-5 luni ar trebui sa spuna primul cuvant si usor usor pana la 2-3 ani ar treebui sa intelegi tot ce zice si sa vorbeasca destul de bine."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.