Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

La gradinita fetitei mele se fac ore de engleza dar nu invata nimic! Oare dau bani degeaba?

Raspuns mamica: "Cum adica nu invata nimic? Poate nu invata sau nu retine copilul !!! Ai mai vorbit cu alte mamici ?? Toate au aceeasi parere? Daca nici un copil nu a invatat nimic atunci ... da... dati bani degeaba, dar daca al tau e caz singular... nu stiu ce sa mai zic !"

Raspuns mamica: "Eu nu cred ca nu preda bine educatoarea sau invatatoarea ... Probabil nu percep copii engleza inca pentru ca nu sunt pregatiti sau nu sunt suficient de atenti si de interesati. Eu zic ca educatoarele nu au ele vreo vina ca unii copii nu prind limba engleza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.