Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Sunteti de acord cu toate auxiliarele din scoli? Mi mi se par inutile.

Raspuns mamica: "Ca si parinti chiar daca ne opunem total acestor auxiliare pe care pur si simplu ne obliga sa le cumparam... nu putem face nimic. Vrem nu vrem... pana la urma dam bani ca si copilul nostru sa fie in rand cu toti copii din clasa. Oricum tot manualul ramane cartea de studiu."

Raspuns mamica: "Nu sunt de acord, dar din pacate pe noi prea ne intreaba nimeni ci mai degraba ni se impun! Vad multe cheltuieli inutile atat in gradinite cat si in scoli! Ce sa facem daca ajungem la sedinta si incepe sa ne spuna trebuie bani sa cumparam aia, aia... cum nimeni nu zice nimic ce sa fac sa fiu eu Gica contra?"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.