Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Baietelul meu de 3,6 luni inca mai face pipi pe el cand doarme, ce ma sfatuiti sa fac ?

Raspuns mamica: "Pai ar trebui sa il luati dumneavoastra in brate cand doarme si sa il puneti pe olita, facand asta de mai multe ori pe noapte. Asa il veti obisnui sa se scoale singur si sa ceara sa il puneti pe olita, alta solutie nu am si nu stiu ce sa va mai spun. "

Raspuns mamica: "3,6 luni sau ani? Daca are 3 ani jumatate si mai poarta scutec si nu l-ati inavatat la olita si noaptea este normal sa faca pe el, pentru a se dezobisnui ar trebui sa-l treziti inainte de ora in care face de obicei si sa-l puneti pe olita, totusi e destul de greu pentru copil sa se trezeasca, cel mai bine ar fi sa nu-i mai dati lichide inainte de culcare."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.