Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Care este cea mai potrivita diferenta de varsta intre doi frati?

Raspuns mamica: "Dupa parerea mea, cea mai potrivita diferenta de varsta intre doi frati ar fi de 2-3 ani maximum, nu mai mult. Va fi usor si pentru dumneavoastra si pentru ei. Plus ca puteti economisi si la cheltuielile pentru inceput - la carucior, la premergator, chiar si la unele hainute."

Raspuns mamica: "Eu intotdeauna am zis ca niciodata nu este prea tarziu sa faci un copil, daca nu l-ai facut atunci poti si acum sau cand te simti pregatita, pentru copii este bine sa fie apropiati de varsta dar pentru parinti e mai dificil, mai obositor, insa conteaza sa il faci atunci cand iti doresti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.