Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Cum ne dam seama daca copilul nostru se drogheaza?

Raspuns mamica: "In primul rand, comportamentul copilului dumneavoastra se schimba total. In majoritatea cazurilor, persoana care se drogheaza nu va mai manca, va slabi si va deveni mai nervoasa. Va incepe sa minta ca sa poata face rost de bani - intai sume mici/o doza la cateva zile, apoi aceleasi sume zilnic. Ochii vor fi tulburi, chiar daca efectul drogului a trecut."

Raspuns mamica: "Eu cred ca daca ar face asta ti-ai da seama dupa cum se comporta, din cate am mai citit eu devin retrasi, vilolenti, se enerveaza repede, unii incep chiar sa fure, au probleme la scoala, nu mai invata, ar trebui sa te interesezi si in ce anturaj umbla."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.