Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Am nevoie de sfaturi in legatura cu biberonul de seara.

Raspuns mamica: "Buna.. noi asa procedam: dimineata fetita se trezeste in jur de ora 9, papam lapte humana 2 cu 3 masuri cereale, dupa 4 h fructe cu branzica, biscuit etc. dupa alte 4 h papam legume cu piept curcan, peste, ou etc.. dupa 4-5 h, asta insemnand ora 21-22 papam 5 masuri lapte humana 2 cu 3 masuri cereale humana si nu mai avem treaba toata noaptea."

Raspuns mamica: "In ce sens ai probleme. Nu-l accepta? Vrea mai mult? Cred ca ar fi bine sa lasi mai mult timp intre mese. Si pentru cea de seara si ii dai biberonul la somn sau inainte depinde de program-ul ei. Nu stiu exact la ce te referi. Si poate va fi ok cu timpul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.