Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Pot fi insarcinata daca am uitat sa iau 2 pastile consecutiv?

Raspuns mamica: "Depinde, daca ai facut sex neprotejat in perioada ovulatiei - sunt sanse sa ramai insarcinata, dar daca nu te aflai in perioada ovulatiei s-ar putea sa fi scapat de o sarcina nedorita. Daca uiti sa iei pastilele, opteaza pentru alta metoda de contraceptie, pentru a fi sigura ca nu ramai insarcinata."

Raspuns mamica: "Acum depinde daca aifacut sex fara sa te protejezi si ai uitat si doua pastile consecutiv atunci da este posibil sa ramai insarcinata, dar exista si posibilitatea sa ai noroc si sa nu ramai insarcinata. Acum nu ai ce face decat sa astepti si sa mergi la un control ginecologic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.