Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Oua cand este indicat sa consume un copil pana la un an ?

Raspuns mamica: "Cel mai bine ar fi sa ii bagi in alimentatie oul la bebelus atunci cand face un an. Este cel mai bine si sa ii dai la inceput 1 ou pe saptamana si apoi poti pana la 2 oua pe saptamana. Poti sa il faci pe la 1 an si 6 luni in apa clocotita ochi. Este foarte bun."

Raspuns mamica: "De la un an ii poti da ou. Noi il facem mai mult fiert si ne place foarte mult. Este indicat doua oua pe saptamana la copii. Atentie insa de und eprocuri ouale, sa fie oua de casa, de gaini crescute la sol si hranite cu boabe. In ziua de azi, aproape toate alimentele contin chimicale!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.