Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Incercam sa renuntam la biberon. Are cineva un sfat?

Raspuns mamica: "E bine ca vreti sa renuntati la biberon. Are la farmacie cani pentru copii mai mari (pentru copii de 1-3ani), ia-i o canita adecvata varstei lui(ei) si incearca sa folosesti si canita dar si biberonul. Dai apa, ceai, suc cu canita si pastrezi biberonul doar pt lapte; si usor, usor, o sa il scoti de tot. INCEARCA. Mult noroc."

Raspuns mamica: "Destul de greu. Acum nu stiu nici cati ani are ca sa iti spun cat de greu va fi, dar daca are pana in 2 anisori incearca sa il inveti sa bea din canuta. I-ai o canuta colorata, cu desene, si lasa-l pe el sa o tina chiar daca varsa pe el. Asa se va obisnui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.