Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ce jucarie educativa ati recomanda pentru o fetita de 3 anisori?

Raspuns mamica: "Cred ca pentru o fetita, daca iti doresti un joc educativ, o jucarie educativa este foarte potrivit un Lego, ceva de tip castel - fetita mea are cu Ariel si frumoasa-adormita din padure ... Se joaca in fiecare zi cu ele, nu se plictiseste deloc."

Raspuns mamica: "Eu fac diferite activitati cu fiica mea... Prin reciclare... asa invata sa aprecieze lucrurile si petrecem si mai mult timp impreuna. Dar ii poti lua jocuri ca lego, puzzle, tablete / laptopuri cu litere si cifre, carti ilustrate, tablite de scris, papusele de care sa aiba grija."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.