Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ati apelat vreodata la un bioenergoterapeut ? Daca nu, de ce.

Raspuns mamica: "Nu, nu am apelat niciodata. Dar, probabil ca as fi curioasa sa incerc. Desi sunt sceptica, cred ca exista energii pozitive si negative in jurul nostru si este bine sa le valorificam pe cele pozitive. Unul din motivele pt care nu am apelat la un energoterapeut este lipsa informarii suficiente si a pretului, care nu stiu cum este corelat. In schimb cred foarte tare ca poti ajunge sa ai o "aura" energie pozitiva atunci cand esti relaxata, bine dispusa si fericita."

Raspuns mamica: "Eu nu, ca nu am considerat ca ar fi fost nevoie. In schimb mama a foat cu fratele meu cand era copil. Stiu ca se intorsese acasa cu un medalion cu ochi si magnet in zona unde trebuia sa fie irisul, primit cadou de la bioenergoterapeut. In fine,, rezultatul cu frate-miu nu a existat, a ramas la fel de pesimist. Asa ca, nu cred ca as apela."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.