Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici de la ce firma cumparati hainute pentru mititei ?

Raspuns mamica: "Eu nu cumpar hainute de la o firma anume. Prefer hainutele mai ieftine dar si de calitate. In functie de buget.bine, nu alea foarte ieftine... cele de mijloc, sa zic asa. Sunt lucruri de calitate si in magazinele pentru copii, nu doar la anumite firme. Nu zic ca nu mi-ar placea, dar din pacate nu ne permitem."

Raspuns mamica: "Nu am o firma anume. De fapt, nu ma uit dupa firma, ci dupa material si cusaturi. Initial voiam si eu produse de firma, dar preturile erau cam exagerate pentru buzunarele mele. Asa ca am incercat o varianta mai ieftina. Ocupa, intr-adevar mai mult timp, pentru ca trebuie sa verifici cu atentie hainutele, dar economisesc o multime de bani. Am si o cunostinta la un magazin de second, care ma anunta cand aduce hainute noi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.