Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Copilul meu de de 20 de luni nu vrea sa invete sa faca la olita! O sugestie?

Raspuns mamica: "Daca nu accepta activitati pe langa olita poate nu ii place. Poti incerca un alt model. Am inteles ca au mai mult succes cele muzicale si cele parfumate dar sunt mult mai scumpe. Sau poti lua direct reductor pentru wc pentru ca e posibil ca bebe sa faca direct in baie la wc si sa treaca peste etapa cu oala."

Raspuns mamica: "Eu tot cu olita muzicala i-am invatat pe ai mei, nu este foarte scumpa, gasesti in carrefour sau in kaufland si au preturi bune sau in auchan daca ai in oras e si mai ieftina; i-o lasi putin sa se acomodeze cu ea, sa se joace si din cand in cand il pui pe olita chiar daca nu ii vine si nu face nimic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.