Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Pot sa nasc prin cezariana daca vreau?

Raspuns mamica: "Numai la recomandarea medicului, dar daca poti naste natural indicat sa-o faci natural, dar daca doctorul constata ca sunt probleme atunci ai sa nasti prin cezariana. Daca tu poti naste natural si vrei numai decat prin cezariana stiu ca se plateste o taxa."

Raspuns mamica: "Depinde din ce cauza vrei tu sa nasti prin cezariana, daca tie frica de nastere ai putea sa apelezi la epidurala, intereseaza-te ce riscuri sunt ... dupa cezariana iti vei reveni mai greu, insa daca crezi ca asa e cel mai bine pentru tine si medicul este de acord, atunci ar trebui sa faci cum te indeamna inima."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.