Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Mamici, voi ce emisiuni mai urmariti? Ma refer nu numai cele dupa canalele romanesti, ci si emisiunile de pe canalele straine.

Raspuns mamica: "Eu urmaresc tot felul de emisiuni orice gasesc. Dar cele mai multe sunt romanesti. Nu sunt chiar asa mare fana urmaresc doar cand am timp mireasa pentru fiul meu, burlacul, schimb de mame, cireasa de pe tort, dansez psntru tine si iubire interzisa."

Raspuns mamica: "Sincer... la emisiunile romanesti nu prea ma uit... nu mi se par chiar atat de interesante incat sa ma uit... le prefer pe cele de pe canalele straine... in special cele de pe TLC... unde sunt chiar emisiuni educative, interesante si se pot invata destul de multe, si cele de pe Zone Reality... unde ma uit la emisiunile medicale."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.