Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Baietelul meu are o luna jumate si are canalele lacrimale infundate. Mamici care va / v-ati confruntat cu aceasta problema ce ati facut? A trecut de la sine sau v-ati dus la oftalmolog?

Raspuns mamica: "Sterge-i ochisorii cu tifon steril si ser fiziologic. Ochiul se sterge dinspre tampla spre interior. - asta pana ajungeti la doctorul pediatru ca sa va dea vreun tratament. Ca sa iti dau un pont, cere la farmacie ser fiziologic la sticla mare de 500 ml (e mai iefina decat sa iei din acelea micute. Costa vreo 3 lei sticla si e foarte folositoare)."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.