Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

In afara de ajuta o mamica mai participati la concurrsuri pe net?????

Raspuns mamica: "Da mami, particip la toate concursurile pe care le gasesc pe Facebook si care mi se par ca au premii interesante! Culmea e ca am si castigat cateva premii nu cu valoare foarte mare, dar suficient cat sa imi creasca moralul ! Iti recomand si tie sa joci daca iti permite timpul."

Raspuns mamica: "Si eu particip la o gramada de concursuri ... Imi plac mai ales cele care au premii pentru copii: jucarii, rochii ... pur si simplu sunt lucruri pe care mi le doresc pentru fetita mea ... si care o fac fericita. Sunt o gramada de site-uri dedicate copiilor de unde putem invata diverse lucruri si unde putem castiga o gramada de premii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.