Stie cineva reteta de la pasca in trei culori? Va rog, eu am pierdut-o si cea de pe net nu se potriveste.Raspuns mamica: "Eu fac pasca in trei culori la fel ca cea simpla... adica aluatul este la fel doar ca foloses mai putin ca sa pot combina cele trei culori. Imparti aluatul in trei marimi distincte... pregatesti umpluturile dar ai grija sa fie mai reci ca sa nu se inmoaie aluatul... si faci exact ca pasca normala." Raspuns mamica: "Eu fac pasca in trei starturi dar fara aluat. Primul strat il pregatesc din branza de vaci ( 1Kg), oua ( 4), faina ( 2 linguri), gris (3 linguri), bicarbonat (1 lingurita), afide (150 g) si zahar (300g). Al doilea strat il fac din smantana scursa de zer (800gr), 5 galbenusuri, zahar (200 g), faina ( 2 linguri), gris, cacao ( 2 linguri) si zahar vanilat(3). Statul 3 il fac din albusurile ramase de la stratul al doilea, 10 linguri zahar, 5 linguri nuca de cocos si 5 linguri de nuca. Apoi o asamblez intr-o tava unsa cu ulei sau unt si presarata cu 2 linguri de pesmet in felul urmator: pun primul strat si al doilea, o bag la cuptor si cand aproape e gata o scot, pun si stratul al trilea si o mai bag la cuptor inca 10 minute. Multa bafta!!!" Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici! |