Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Cat timp va dura sa elimin placenta? Exista vreo metoda sa grabesc procesul?

Raspuns mamica: "Placenta o elimini la nastere si dureaza cam 40 de zile ca sa te cureti apoi, nu ai cum sa grabesti acest lucru, este un lucru normal si natural, sfatul meu e sa asculti sfaturile medicului si sa nu faci de capul tau caci poti sa-ti faci rau, de multe ori elimini si mai repede."

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu, placenta este eliminata in momentul in care nasti, iar daca nu este eliminata o data cu bebelusul, te va ajuta doctorul ginecolog sa o elimini, asa ca nu trebuie sa faci tu nimic in aceasta privinta. Perioada de curatare e de maximum 40 de zile."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.