Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Baiatului meu ii lacrimeaza ochii cand iese dimineata in frig. Oare este necesara vizita la un medic oftalmolog?

Raspuns mamica: "Nu trebuie sa va faceti griji, mami. E posibil sa aiba o mica problema cu glanada lacrimara si sa fie mai sensibila la frig. Trebuie sa il feresti de curent, sa-i stergi ochisorii dinstre centru inspre tample cu comprese sterile imbibate si stoarse in apa cu bicarbonat de sodiu (1 lgta la 200 ml). Comprese diferite pentru ambii ochi. Si poti cumpara de la farmacie canamicina."

Raspuns mamica: "Eu una ti-as recomanda sa mergi la un medic oftalmolog sa-ti prescrie ceva, daca ii curge ochisorii nu este bine pentru ca atunci cand lacrimeaza si il scoti la frig il poate trage curentul mai repede sau face ceva mai complicat, parerea mea. De obicei de la frig cand curg ochii fac si puroi care se strange la nivelul ochiului in interior."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.