Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De cate ori pe saptamana are voie un copil sa manance peste ?

Raspuns mamica: "Cam de 2 ori pe saptamana, dar trebuie sa ai mare grija la oase, sa il cureti cu mare atentie, pentru ca e tare periculos, pe cat e de gustos. Plus ca trebuie sa fie si gatit cum trebuie, fiert bine sau la gratar. Sa ai grija ca la unii copii pestele dezvolta si alergii."

Raspuns mamica: "Pestele este un bun aliment care contribuie la cresterea inteligentei. Este recomandat in alimentatia copilului de doar doua ori pe saptamana si este recomandat doar pestele slab. Eu ii iau pastrav, si ii mai iau peste file deoarece nu trebuie sa stai cu grija ca se poate ineca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.