Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Mamici, stiti vreun lapte formula cu un gust apropiat de laptele matern?

Raspuns mamica: "Nu exista asa ceva, niciun lapte formula nu are gustul, nici macar apropiat, de cel matern. Oricata reclama se face la unele formule de lapte (ca ar fi asa) nu este adevarat, daca ar fi asa copilul ar primi foarte usor laptele formula, atunci cand trece de la cel matern la lapte praf ... si chiar daca il primesc usor e pentru ca are gustul imbogatit c u zaharuri si alte prafuri artificiale. Deci cel mai bun lapte praf e cel care il tolereaza copilul tau."

Raspuns mamica: "Dupa producatori - " toate formulele de lapte au gust asemanator ca cel matern." In realitate, nici unul nu are gust asa cum are laptele matern, sa nu mai vorbim de proprietati ... Bebelusi alaptati la san au imunitatea mai crescuta ... lapticul praf doar ii umfla. Daca te referi doar la gust, bebelusul se va obisnui cu o anumita formula de lapte de praf, se va obisnui cu gustul lui."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.