Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

De ce ii curge din gurita fetitei mele ? Oare ii ies dintisorii ? Are 5 luni.

Raspuns mamica: "LA toti bebelusi le curge gurita... poate sa-i iasa sau nu dintisori sau poate fi un simptom a cresterii acestora. Aceasta saliva este specifica tuturor bebelusilor. Se spune ca ii ies dintisori, dar fetitei mele ia curs gurita tot asa pe la 5 luni si primul dintisor i-a iesit pe la 7 luni. Cine stie se poate..."

Raspuns mamica: "Am aflat de curand ca inainte sa le iasa dintisorii bebelusilor incepe sa le curga din gurita inainte cu 2 luni. Bine nu neaparat ii curge din gurita pentru ca ii ies dintisorii, copiilor le mai curg din gurita si fara un motiv anume. Nu e chiar asa de speriat ca le curg din gurita e normal."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.