Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Care ar fi cauzele care ar produce un avort spontan ?

Raspuns mamica: "Cauzele unui avort spontan sunt multe. Trebuie stiut ca avortul spontan poate aparea datorita stresului, surmenarii, datorita efortului fizic prea mare, datorita unor probleme de sanatate, sau a unor alimente, ceaiuri care iti pot provoca avortul spontan."

Raspuns mamica: "Sunt multe cauze care duc la avort spontan. De exemplu, in primul trimestru de sarcina cauza cea mai des intalnita care a dus la avortul spontan este anormalitatea cromozomiala adica embrionul nu este bine format, se opreste din evolutie si este eliminat. Insa si efortul fizic, stresul, oboseala se incadreaza printre cauzele care pot duce la avortul spontan."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.