Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce are dureri la genunchi copilul meu de 3 ani si jumatate? Reumatism la varsta asta !?

Raspuns mamica: "Reumatism, nu cred. Durerile pot fi din cauza unor lovituri sau a unor cazaturi. In cazul in care nu trec prin masaj - in cateva zile, mergeti cu copilasul la medic - sa nu cumva sa aiba o fractura sau o luxatie. Apa la genunchi nu cred ca are - e prea micut."

Raspuns mamica: "Da, se prea poate sa sufere de reumatism, si ar fi bine sa mergeti sa faceti niste analize, sa vedeti in special ce rezultat va iese la aslo. Mergeti si la un pediatru si vedeti ce sfat va da si ce va indruma sa faceti si unde sa mergeti. Multa sanatate."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.